Team member of Acoded world project with Bali Lawal

Prezentacija za ACODED WORLD Milano

Pojavljivanje na Milano Fashion Week-u, u pokroviteljstvu Modnog Savetovalista Grada Milana (Comune di Milano ), donosi brojne prednosti za one koji žele da se afirmišu u svetu mode – na evropskom i svetskom tržištu. Za neke je to nedostižan san, a za neke prirodan razvojni put svog rada, brenda i biznisa.

Prednosti pojavljivanja su brojne:

  • Autentičnost kreatora i njegovog rada
  • Pozicioniranje kvaliteta brenda i proizvoda
  • Brend postaje vidljiv za buyere, medije, multi brand radnje širom Sveta, sajmove
  • Komercijalizacija proizvoda za nova tržišta
  • Veliko iskustvo
  • Otvorena vrata u svet mode

Aleksandra Kolarski – Celar, iz svog decenijskog iskustva u svetu mode (Milano, Paris, NY…), kao model, scout i organizator raznih Modnih prezentacija , Fashion revija, Competition Incoming talents i mnogih drugih događaja, deo je tima i partner za prostore ex Yugoslavije i celog Balkana komapnije A CODED WORLD – iz Milana.

Za sve detaljnije informacije možete pogledati web sajt www.acodedworld.com

Milano Fashion Week, A CODED WORLD I ALEK K. Kreirali su za Vas posebnu ponudu, kojom omogućavate sebi i svom radu da dostigne cilj – pojavljivanje na Fashion Week u Milanu.

Za svako pojavljivanje na ovakvim događajima, gde se okupljaju potrebno je da brend ima kompletan materijal kako bi istakao ozbiljnost svog rada i kako bi BUYERI, MEDIJI novinari – mogli da pišu o kolekciji, kupe je i preporuče.

Paket koji Vam nudimo je jedinstven, jer u 2020 godini želimo da afirmišemo što veći broj onih koji će se prezentovati na Milano Fashion Week-u.

Za početak, kontaktirajte nas, kako bismo zakazali sastanak i zajedno odredili plan pripreme i realan rok za pojavljivanje Vaše kolekcije na MFW.

Srdačno,

Aleksandra Kolarski Celar